Lekkere hapjes voor een verjaardag

Er is weer bijna een jaar voorbij, dus uw verjaardag komt er weer aan.

De mensen zijn uitgenodigd, de muziek is uitgezocht, het enige wat nu nog ontbreekt zijn de hapjes. Uiteraard serveert u taart, maar welke kleine snacks zal u nog eens op tafel zetten? Wat zijn nou lekkere hapjes voor verjaardag die bijna iedereen wel lust?

Om te beginnen doen kleine worstenbroodjes het altijd goed. Het enige wat u nodig heeft is bladerdeeg en bijvoorbeeld kleine knakworstjes. U kunt met ook zoete hapjes maken zoals kleine appelflappen. Met bladerdeeg kunt u lekkere hapjes voor verjaardag bereiden.

Een wat meer luxe hapje, maar net zo simpel om te maken, is meloen in ham gewikkeld.

Het ziet er prachtig uit en smaakt heerlijk. Tomaatjes gevuld met roomkaas vraagt al iets meer werk, maar het resultaat is verbluffend. Voor de visliefhebber kunt u stukjes haring met uitjes serveren. Allemaal echt lekkere hapjes voor verjaardag.

Als u geen tijd heeft om zelf lang in de keuken te staan, dan kunt u natuurlijk altijd wat blokjes kaas en plakjes vlees op tafel zetten. Dat valt altijd wel in de smaak.

Presenteer de lekkere hapjes voor verjaardag op een mooi bord of een grote schaal met een beetje garnering en het ziet er direct uit alsof ze recht uit een restaurant komen!