Kleine hapjes voor verjaardag

Het is makkelijk en vooral leuk om kleine hapjes voor verjaardag te maken. Naast alle drankjes en stukjes taart staan kleine hapjes voor verjaardag leuk op tafel en kan iedereen de hele dag door smullen.

Hartige hapjes

Een voorbeeld van kleine hapjes voor verjaardag zijn wrapjes gevuld met kipfilet, sla, kruidenkaas en komkommer. Als je de wrapjes oprolt en in stukjes snijdt, worden het kleine hapjes.

Wat ook een groot succes is op verjaardagen zijn de cocktailworstjes in bladerdeeg. Makkelijk te bereiden en vooral erg lekker voor de kleine gasten.

Als laatste (hartige) kleine hapjes voor verjaardag heb je nog de stukjes fruit op een stokje. Snij een ananas, appel en sinaasappel in kleine stukjes en prik deze stukjes op een prikstokje.

Zoete hapjes

Daarnaast zijn er ook nog de zoete kleine hapjes voor verjaardag. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld mini chocoladecroissantjes. Deze zijn gemakkelijk te maken door chocolade hagelslag op het croissantdeeg te strooien.

Je kan natuurlijk ook altijd een grote bak snoepjes op tafel zetten. Vooral de kleine gasten zullen dit ontzettend leuk en lekker vinden. Voor de volwassen gasten zijn er meer de hartige hapjes.